Laseren van schimmelnagels kunt u specialistisch uit laten voeren door Nagel Laser Praktijk Den Haag. De behandeling is geschikt voor alle leeftijden en zeer effectief omdat het probleem direct behandeld wordt. Bij een crème of olie is dat vaak niet het geval omdat het onvoldoende doordringt in de nagelplaat.

Mycosenagels bestrijden

Schimmelnagels ofwel mycosenagels kunt u laten bestrijden. De mycose infectie wordt veroorzaakt door parasitaire schimmels die afhankelijk zijn van andere organismen (bijv. het menselijk lichaam) voor hun voeding. Mycose komt vooral voor op warme en vochtige plekken zoals onder de nagels en op slijmvliezen.

Schimmelinfectie van de nagels bestrijden

Hoe kunt u de schimmelinfectie van de nagels bestrijden? Het is noodzakelijk om tijdens en na de behandeling van schimmelnagels de nodige hygiëne in acht neemt.
U kunt denken aan de volgende hygiëne punten:

  • Was uw sokken en/of panty’s binnenste buiten
  • Na het douchen goed de voeten drogen met name tussen de tenen
  • Trek elke dag schone sokken en of panty’s aan
  • Indien het weer dit toelaat…… draag open schoenen. Vermijd een broeierige atmosfeer
  • Wanneer u vaak op blote voeten in uw schoenen loopt, spray deze dan regelmatig in met een schimmeldodend middel
  • Wissel regelmatig van schoenen
  • Draag altijd slippers in zwembaden, sauna’s en andere openbare bad- en wasgelegenheden.,/li>

Nieuwe behandeling schimmelnagels

Nagel Laser Praktijk heeft een nieuwe methode om schimmelnagels te bestrijden. Met de laser kan onze lasertherapeute op moeilijk bereikbare plekken komen. Met deze nieuwe methode kunnen we het bestrijden van schimmelnagels effectiever aanpakken. De laserbehandeling is veilig en patiënt vriendelijk. Heeft u vragen neem dan contact op met Nagel Laser Praktijk Den Haag.