Ik ben met deze nagels (zie foto) naar een dermatoloog geweest en die schreef mij een paardenmiddel voor. Na het een paar weken gebruikt te hebben voelde ik mij daar niet meer prettig bij. Ik had voor mezelf de hoop opgegeven na het stoppen met de medicatie.

Mijn vriendin heeft toen de site gevonden van Nagel Laser Praktijk Den Haag en na wat tegenstribbelen besloot ik toch een afspraak te maken. Inmiddels zijn we een jaar verder en het onvoorstelbare bleek toch werkelijkheid te worden: de plekjes werden niet alleen minder maar leken ook echt uit te groeien. Op de volgende foto zie je dat ik er zo goed als vanaf ben. Ik ben nu al dolgelukkig met het resultaat, Wilma ontzettend bedankt!

Groet, Ian


Beste medewerkers Nagellaserpraktijk,

Langs deze weg wil ik laten weten bijzonder tevreden te zijn over de laserbehandeling na een lange periode van

problemen met mijn schimmelnagel.  Diverse kuren met zware medicijnen hadden niet geholpen en de

laserbehandeling was een nieuwe methode om de nagel te behandelen.  Na laboratoriumonderzoek bleek de besmetting

volledig uitgebannen.  Het heeft lang geduurd maar mijn nagel ziet er weer gezond en prima uit.  Ik ben er blij mee!

Hartelijke groet,

Mw. S.A. Deckers


Beste allemaal,

Hierbij wil ik u bedanken voor de laserbehandeling die ik bij u heb gekregen. Het resultaat is geweldig!  Gelukkig zonder de zware

kuur die ik van mijn huisarts kreeg voorgeschreven. Ik kan deze behandeling dan ook aan iedereen aanbevelen.

Mariette Polane.


Hoi, ik zie net in mijn agenda dat ik een afspraak heb staan om de nagels nogmaals na te laten kijken.. ik ben er helaas niet. Met de nagels gaat het goed! Prima zelfs! bedankt, Marcel V.


Mijn man Charles is erg tevreden met het eindresultaat en ik natuurlijk ook. Al werk ik in de zorg weinig met voeten. Hij is conciërge op school dus loopt veel en is er erg tevreden over. De eerste paar behandelingen waren wel pijnlijk gedurende een paar uur. Afgelopen vrijdag terug geweest voor de laatste na behandeling. Als we weer zo een verhaal horen of zien dan zullen we dit zeker aanraden. Ps. mijn man kreeg van de huisarts niet de kuur waar anderen over spreken. Nogmaals dank. Charles en Astrid v R